Zoeken

George Janssen voor sportmassage en ontspanningsmassage

CV George Janssen

  • Naam: George Janssen
  • Geb jaar: 1950
  • Zwemonderwijzer van 1973 tot 1992.
  • Sportmasseur NSF vanaf 1983, lid van het NGS en van de BMS. 
  • Sportmasseur verzorger van het heren topvolleybalteam uit Zevenhuizen/Rotterdam van 1989 tot 2011, met onder andere acht nationale titels, vijf nationale bekers en 104 europacupwedstrijden in binnen en buitenland.
  • Twaalf jaar ervaring als masseur verzorger van de meeste top beachvolleybal tournooien in Nederland inclusief de Nederlandse kampioenschappen, Europeesche beachvolleybaltour en de finale van het Europeesche kampioenschap in Scheveningen.
  • Op verzoek van de nationale beachvolleybalteams de vaste masseur en verzorger op de World Games in 1994. In drie dagen massages gedaan voor de hele aanwezige wereldtop, zowel de heren als de dames.
  • Een aantal jaren maakte ik deel uit van het massageteam bij de Rotterdam marathon.
  • Massage en verzorging tijdens diverse kleinere sporttournooien voor jeugd en volwassenen, o.a. tennis en badminton, in de afgelopen jaren.

Vier keer ben ik mee geweest als masseur met het Roparunteam van de NS uit Rotterdam, team 095, NS railrunners4life Rotterdam. Elk jaar opnieuw probeert dit team een mooi geldbedrag op te halen voor de stichting roparun en daarnaast een goede sportprestatie neer te zetten.

Zaterdag 13 juli 2013 stond ik voor de zevende keer met tent en tafel bij het Bunnik Plants Open jeugdtennistournooi in Bleiswijk. Vanaf kwart over 9 tot half 6 uur was de belangstelling zo groot, dat ik bijna aan een stuk door wel een speler of speelstertje op de tafel heb gehad om ( net als Federer) met het fenomeen massage kennis te maken. De leeftijd voor deelname aan dit meerdaagse tournooi met meer dan 200 deelnemers is van 8 tot 17 jaar. 

In augustus 2010 was ik twee dagen aanwezig op de golfbaan Almkreek, waar vooral op de vriendinnendag de massagetafel zeer in trek was. Eerst een rondje op de golfbaan lopen en dan de spieren weer lekker los laten maken. Volgens de dames volop genieten.

Van september 2011 t/m juni 2013 was ik verzorger van de selectie van HKV/ONS EIBERNEST korfbal uit Den Haag.

Van september 2013 tot mei 2015 Masseur /verzorger bij heren 1 van Volleybal vereniging Nesselande in Zevenhuizen

Tot slot nog als verzorger op de spelersbank bij eredivisie volleybalteam ARBO fusion Rotterdam van augustus tot december 2016.

Aanvullende gegevens