Zoeken

Waarom ontspanningsmassage

Wat mag u verwachten van ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage bestaat uit een behandeling van de voor en achterzijde van de benen, en van de nek, schouders (waar stress en spanning zich vaak uiten) rug en indien u dat wilt de bilspieren. Ook kunt u de keuze maken voor een kortere behandeling van bijvoorbeeld alleen de rug, de nek en de schouders. Natuurlijk kunt u ook zelf  uw wensen kenbaar maken (bijvoorbeeld voeten of handen masseren) en zullen we daar aan proberen te voldoen.

Erotische massages worden , ook op verzoek, niet uitgevoerd.

De massages worden altijd op de blote huid gegeven. Wanneer u dat wilt, kunt u naakt op te tafel plaatsnemen, wel zo prettig als u ook de billen wilt laten masseren. De lichaamsdelen die op een bepaald moment niet worden behandeld, worden met handdoeken afgedekt.

U kunt Uw BH en/of slip ook aanhouden als u dat liever wilt. De BH maak ik dan los voor de rugmassage en daarna ook weer voor u vast voor u de massagetafel verlaat.

Bij de massage worden uitsluitend kwaliteits massageoliën gebruikt, die niet schadelijk zijn voor uw lichaam en kleding.

Ontspanningsmassage is goed voor iedere gezonde persoon, jong of oud. Kinderen behandel ik alleen in aanwezigheid van een der ouders.

 

Aanvullende gegevens